Weinig bekende feiten over Laserontharing.

Verdere weten over die cookies, klik dan op "Meer informatie". Door toepassen te vervaardigen aangaande die website, geef jouw met akkoord te bestaan met het behandeling van cookies. Behulpzame feiten

Een ontharingbehandeling met ons laser kan zijn nagenoeg pijnloos. Neem wegens meer informatie contact betreffende het op of plan meteen een afspraak in een voor niets consult.

Het intakegesprek dient tussen meer om te bepalen of u geschikt raakt een behandeling. Contra-indicaties mogen zijn epilepsie, zonneallergie, de aanwezigheid met kwaadaardige moedervlekken, het doormaken aangaande een infectieziekte, tatoeages in het behandelgebied en dit toepassing betreffende enkele medicijnen. Een arts mag vervolgens af en toe ons andere behandeling adviseren.

Op een donkere huid werkt een laserbehandeling ook niet zo goed doordat ons deel met de energie opgenomen is door dit pigment in de huid. Dus wordt verder aangeraden om tenminste twee weken voor de laserbehandeling niet te zonnen.

Neen, dit is belangrijk om tijdens de behandelperiode en 6 weken wegens en na een eerste en laatste verzorging zonlicht zoveel geoorloofd te vermijden. Indien u dan ook zeker in contact komt met UV-straling, fungeert u dan ook ons beschermingsfactor 50 te benutten. Dit om pigmentverschuivingen aangaande een huid te vermijden.

Wanneer je last hebt met overmatige beharing ofwel haar op plaatsen daar waar jouw het liever niet hebt, dan kun je permanente ontharing overwegen. Voor permanente ontharing wordt laserbehandeling aangewend. Op deze website lees je aan de mogelijkheden. Permanent ontharen met laser

Meld dit bericht Brandwonden via laser ontharen Door Linh op 10-12-2015 (16:03) Hallo ladies, na 5 laserbehandelingen kan zijn dit het uitkomst: haargroei is iets verminderd, maar ook niet compleet straat, doch het meest vervelende is het ik door de treatment op twee plaatsen brandwonden heb opgelopen (bij mijn navel en lies) en meteen twee lelijke littekens met heb overgehouden. De salon voelt zichzelf totaal niet verantwoordelijk voor een aangebrachte schade en doet niks aan 'nazorg'. Meteen zit je met mijn handen in dit haar en kan niks doen. Heb contact geregistreerd met de branchevereniging, geschillencommissie, consuwijzer en jurisch loket, maar ze kunnen niets vanwege mijzelf betekenen. Ondertussen gaat een salon verder betreffende de behandelingen, terwijl ze in mijn ogen ook niet een expertise beschikken over.

Bij elke treatment geraken haarzakjes verzwakt en vernietigd. Na meer informatie gemiddeld 3 tot vier behandelingen geraken echte resultaten zichtbaar omdat ‘kale’ plaatsen op de huid voortkomen.

In uitzonderlijke gevallen mag blaarvorming optreden. Dit kan zijn soortgelijk met de reactie betreffende dit lijf voor een verbrande huid. In dit geval raden we u aan een huid in te smeren betreffende ons antibioticazalf of vaseline.

Tijdens dit consult met de arts ofwel huidtherapeute doorspreken we de techniek en methode betreffende een laserontharing. Wij leggen uitvoerig uit wat de mogelijke risico’s en complicaties bestaan en wij nemen de algemene gezondheidstoestand via, betreffende name uw medische voorgeschiedenis, medicijngebruik, allergieën, etc. Zo vindt ons permanente ontharing met laser in prima omstandigheden plaats.

Ernstige complicaties na laserontharing aankomen bijzonder zelden wegens. Na de treatment kan zijn de huid wat gevoelig, rood en gezwollen. Het trekt doorgaans na enige uren tot maximaal één dag straat.

Hoe lang kan zijn het uitkomst zichtbaar? De haren op de behandelde gebieden blijven verschillende jaren weg. Dit kan zijn immers geoorloofd dat er na een paar jaar alweer hetgeen hoofdharen terugkomen. Dit kan zijn dan mogelijk om deze nogmaals te veven via middel aangaande lasertherapie.

De eerste uren na een laserbehandeling kunt u dan ook last hebben over een gevoelige en rode huid, vergelijkbare betreffende zonnebrand. Teneinde het zoveel mogelijk te verhelpen, smeren wij regelrecht na een behandeling een verkoelende crème op uw huid.

Dit verlenen aangaande kwalitatief hoogwaardige medische zorg vergt deskundigheid en specifieke oefening. Dit met omvangrijke regelmaat verrichten met deze specifieke handelingen vergroot een vaardigheid met de arts en dit behandelend team.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *